top of page

Megling

Ønsker du å selge din motorbåt / seilbåt eller bil via en profesjonell megler oppnår du gjerne en høyere pris for objektet i motsetning til å selge dette selv. Vi har lang erfaring og kunnskap om markedsituasjonen samt at vi har et godt omdømme i bransjen. 

 

Bruker du en båtmegler som er medlem av NORDBOAT blir du ivaretatt og kan føle deg trygg på hele salgsprosessen, fra besiktelse til utarbeidelse av en enkel tilstandsrapport (ønsker du heller en omfattende takstrapport fra autorisert takstmann kan dette gjøres mot et tillegg) det tas bilder med kamera / drone, utarbeidelse av annonse med høy markedsføring på bla.a finn.no, ubegrenset visninger, kontrakt-utarbeidelse, overføring av penger til klientkonto, omregistrering i småbåtregisteret, utlevering av båt og teknisk gjennomgang slik at selger og kjøper kan føle seg trygge.

Vi disponerer båtplasser i Melsomvik og i Horten og kan være behjelpelig med båtplass om du har behov for det, mindre båter / biler selges fra våre lokaler på Borgeskogen i Stokke. 

Er det andre oppgaver som frakt / henting, oppgraderinger, tekniske feil, skader på båten / bilen som må eller bør utbedres før salg så er vi behjelpelig med å utføre dette som en tilleggstjeneste, dette kan ofte lønne seg da objektet fremstår som mer ivaretatt og kjøper trenger ikke tenke på å bruke penger, finne ut av feil med deres "nyinnkjøpte"  båt eller bil.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende verdivurdering eller tilbud på megling av deres båt eller bil. 

Kontakt Rune på Tlf. 91 51 51 43 eller epost rune@verdihandel.no

 

    

bottom of page